TV Syd

Indslag i TV Syd Nyhederne

Projektchef Preben Kæseler fra Dansk Produktion Univers fortæller i indslaget om projektet HOP-IN, som kører i flere kommuner med stor succes. Projektet går ud på, at vise de unge alle de muligheder der er, hvis de vælger en erhvervsuddannelser.

I indslaget ser vi 7. klasse fra Løsning Skole, som er på besøg hos K.S.M. Kragelund for at lærer, hvordan det rent praktisk foregår ude i produktionsvirksomhederne. Eleverne får lov at få snavs på hænderne og opdager at arbejdet består af mere end bare at bukke jern. Her indgår blandt andet også matematik.

Målet er at i 2020 skal 25% vælge en erhvervsuddannelse, men i Hedensted Kommune satser man altså på at få hele 27% af eleverne til at vælge en erhvervuddannelse frem for at tage gymnasiet.

Klik her for at se indslaget.

Recent Posts

2018-11-27T08:09:08+00:00

Dansk Produktions Univers

Vejlevej 2, 8722 Hedensted

Phone: 7022 8722

Mobile: 2037 6657

Web: Vores hjemmeside

seneste historier