Inspirationsuge i Universe Science Park

Efter en spændende inspirationsuge i Universe Science Park er vi klar til at lave workshops hos klasserne i Esbjerg, Sønderborg og Hedensted.

Nu skal vi sætte erfaringerne sammen

  • Gruppe A: Tegn rummet- hvordan skal det se ud? Hvad er hvor? Farver, billeder på væggene, cool indretning og gode ideer. Fælles tegne-skitse opgave sammen med Troels og Mads.

  • Gruppe B: Hvem skal have det der bliver produceret? Peter og arbejdsgruppen finder ud af hvem der skal have det der bliver produceret. Kan vi komme i tanke om noget med genbrug eller noget andet fornuftigt der kan bruges når maskinerne arbejder.

  • Gruppe C: Hvad skal vi opleve i attraktionen – Sammen med Preben skriver, tegner og skitserer gruppen det, som det vil være sjovt at opleve og lære om maskiner på 30 minutter.

  • Hvad har vi glemt – Flere råd eller ideer

Vi har samlet mange erfaringer og ideer, men nu er det tid til at blive konkret. Vi kommer fire idejægere, der leder workshopperne i hver enkelt klasse. Det bliver en time med hver klasse på deres egen skole. Klassen deles op i tre grupper og vi roterer mellem opgaverne. Vi har også masser af tid til at beskrive, skitsere og sammen finde ud af, om vi kan relatere til et højere mål. Som for eksempel FN’s verdensmål.

Når det hele er samlet sammen tager vi det hele med til Industriteknikere i næste uge. De kommer med praktiske løsninger på de mange gode ideer.

Recent Posts

2018-11-20T12:45:15+00:00

Dansk Produktions Univers

Vejlevej 2, 8722 Hedensted

Phone: 7022 8722

Mobile: 2037 6657

Web: Vores hjemmeside

seneste historier