Fantastiske svar fra Idepiloterne

Idepiloterne skaber masser af ideer

og giver os stor indblik i gruppedynamik, og sikre cues til personas vi kan bruge i forbindelse med flowdesign omkring oplevelser.

Når der er et konkret, afgrænset oplæg på en åben opgave er koncentrationen i top og der kommer masser af brugbare, kreative og gode løsninger retur.

  • Definerede rammer – er grundlaget for en rolig og kreativ proces

  • Dynamiske processer – Spiller nye personer på banen

  • Tidspres skaber fællesskab – når det er 2 sekunder over deadline, er det naturligt at arbejde sammen.

  • De teknologier vi “gamle” syntes er uhhhh så smarte – Er helt grundlæggende for unge. Det er for eksempel: VR, talegenkendelse, AI, motiontracking, 3D scanning og talende hunde.

  • Virkelighed – for real – Industri 4.0 teknologier er bare en del af deres dagligdag.

Universe Science Park og HOP-IN har afholdt de første workshops med unge Idepiloter fra tredie, femte og ottende klasse.

Det er super inspirerende, at få et konkret indblik i de unges verden. Vi har blandt andet kigget efter: Hvad betyder rammer for samarbejde, gruppestørrelser og output, empatisk rækkevide, evne til at arbejde med kreative åbne oplæg og hvordan når vi alle persontyper med i en målrettet proces.

Der er rigtig mange iagttagelser og konklusioner, der vil være med til at definere hvordan vi kan optimere oplevelser og forløb. De næste trin er at kigge de flere hundrede tegninger igennem. Sammenligne notater og bære det hele videre til indretningsspecialister og industriteknikere, der kan være med til at designe vores endelige oplevelsesmiljø.

Hvis du vil høre mere er du meget velkommen til at ringe til Preben Kæseler på 2037 6657 – Vi deler gerne alt hvad vi ved.

Recent Posts

2019-02-21T06:45:58+00:00

Dansk Produktions Univers

Vejlevej 2, 8722 Hedensted

Phone: 7022 8722

Mobile: 2037 6657

Web: Vores hjemmeside

seneste historier