HOP-IN® varemærke

HOP-IN navn og koncept bliver et registreret varemærke

Vi er kommet rigtig langt med at udvikle indhold, så nu er det tid til at beskytte mod kopiering. Vi er non-profit og deler meget gerne ud af vores viden, men vil også sikre at kvaliteten omkring HOP-IN holdes på det høje niveau, som vi har nået. Derfor har vi taget de næste trin omkring sikring af HOP-IN konceptet og navnet.

Vores mål er, at folkeskoleelever og produktionsvirksomheder kommer til at kende hinanden. Det går i alt sin enkelthed ud på, at for at de kan vælge hinanden til et karriereforløb, så skal de kende hinanden. HOP-IN forløbet der er udviklet virker så godt, at vi vil passe godt på det i fremtiden.

Recent Posts

2018-11-14T10:26:44+00:00

Dansk Produktions Univers

Vejlevej 2, 8722 Hedensted

Phone: 7022 8722

Mobile: 2037 6657

Web: Vores hjemmeside

seneste historier